Hvem er vi


Jeg har fået vores Kennelmærke : Kennel Brødsgaards i 2014.


Jeg har gennemgået DKK´s opdrætteruddannelse i 2014. 

Om familien Brødsgaard og Lysgaard´s Dancing Queen.


Vi er en familie på 4, og interesserer os alle for dyr. Vores 2 piger er nu flyttet hjemmefra,og har fået deres egen lille familie. De har givet os 5 dejlige børnebørn, som vi holder meget af. De bor alle sammen 7 km fra os, så vi har deres dejlige ponyer opstaldet, og så nyder vi deres selskab flere gange om ugen, når de er hjemme hos os og ride. Børnebørnene er ligeså glade for hunde som os, da de har haft hunde hele tiden i deres opvækst.


Min mand Frede var formand for et firma med Fjernvarmerør, og jeg selv er Social-og sundhedsassistent på et Plejecenter i Vejle for Demente Borgere. Vi er nu henholdsvis gået på Pension og Efterløn og nyder hver dag sammen med Queenie og vore andre dyr på gården.


Interessen for Labrador og Specielt ”Queenie” , har jeg genoptaget efter jeg er gået på Efterløn, og har tiden til, at gå ture O.L med Queeenie….vi havde en Labrador i mit barndomshjem, og den er aldrig glemt.

Jeg har gennemgået DKKs opdrætteruddannelse, samt er godkendt DKK opdrætter og har Kennelnavnet ”Brødsgaard”


Jeg synes, at Labradoren er en smuk, klog, børnevenlig, og arbejdsom hund. Jeg vil tilstræbe mig på, at avle sunde hunde med et racetypisk udseende, temperement og brugsegenskaber.